Szukałem na forum bo podobnież jest wszystko ale jak już znalazłem to się nic nie dowiedziałem bo albo strona nie odpala albo nie mogę tego jakoś ogarnąć
Cruise
Ssangyong Musso znany jest w Polsce także pod marką Daewoo. Pierwszy model koreańskiej marki, który był oferowany oficjalnie w kraju. Napęd 4x4, nadwozie zbudowane na ramie i doskonałe właściwości terenowe to główne cechy Musso
- PrezeSmlawa
- Rusza z kopyta
- Model: Musso
- Rok produkcji: 1996
- Pojemność silnika: 32
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Gadu-Gadu: 575784
Cruise
Postautor: PrezeSmlawa » 24 paź 2010, 19:05
Witam.
Szukałem na forum bo podobnież jest wszystko ale jak już znalazłem to się nic nie dowiedziałem bo albo strona nie odpala albo nie mogę tego jakoś ogarnąć
Może mi ktoś w jakiś w miarę przejrzysty sposób wytłumaczyć albo dać namiar na coś w necie 
- joogi
- Forumowicz
- Rok produkcji: 1998
- Pojemność silnika: 2900
- Skrzynia biegów: Ręczna
- Gadu-Gadu: 48815655
Cruise
Postautor: joogi » 25 paź 2010, 0:42
może o to chodzi jest to system dostosowujący prędkość pojazdu. System działa dzięki umieszczonemu z przodu pojazdu radarowi, co pozwala na dostosowanie prędkości pojazdu do zachowania bezpiecznej odległości przed następnym pojazdem. W razie potrzeby system może zahamować pojazd lub utrzymać dystans za autem jadącym z przodu.
- lanmar
- Forumowicz
- Model: Rexton
- Rok produkcji: 2005
- Pojemność silnika: 2700
- Gadu-Gadu: 0
Re: Cruise
Postautor: lanmar » 25 paź 2010, 8:09
....or is it about Tom Cruise ? 
Motocykle są wśród nas...albo wśród nich - PrezeSmlawa
- Rusza z kopyta
- Pojemność silnika: 32
- Gadu-Gadu: 575784
Postautor: PrezeSmlawa » 25 paź 2010, 20:40
Tematem jest przycisk cruise ale teraz to już wiem w takim razie bo kolega joogi wyjaśnił jak chłopu na miedzy
Dzięki bardzo a jak już jesteśmy przy temacie tych przycisków na środku konsoli to w moim Mussiaku jest miejsce na przycisk do owych świateł ale jak już wiem to w wielu modelach od nowości nie były montowane i jest tzw zaślepka. A pewnego dnia od policjanta dowiedziałem się że jak jest miejsce na halogeny to muszą być a jak ich nie ma to mandacik się należy
chyba że zatka się te otwory to nie ma problemu. Mam zamiar jednak zamontować. Wiecie gdzie można dostać oryginalne tylko że prostokątne
Dodam że sprawdzałem na A...o i nie ma.
- rally
- Rusza z kopyta
- Pojemność silnika: 3200
- Gadu-Gadu: 20883803
Postautor: rally » 10 lis 2010, 21:17
Pierwsze słyszę, że jeśli są dziury po przeciwgielnych, a nie ma ich zamontowanych, to należy się mandat. Prawo o ruchu drogowym mówi, że jeśli są zamontowane światła przeciwmgielne, to muszą działać. Bo jeśli są, a nie działają to wtedy jest mandacik. Natomiast jeśli ich nie ma, to nie ma problemu, a pan policjant to chyba chciał zarobić co nieco na boku. W zderzaku to ja mogę mieć dziury jakie chce, ważne, żeby nie były ostre i w razie potrącenia pieszego nie były powodem zwiększenia ryzyka pokiereszowania, a to czy są one po halogenach, czy po wlotach do osuszania przednich opon w czasie deszczu, to gliniarza nie ma prawa interesować.
Wróć do „Musso/Musso Sports (Daewoo) (1993-2005)”
Przejdź do
- Ogólne
- O wszystkim
- Nasze auta
- Warsztaty
- Przed zakupem
- Wątki do usunięcia
- Wydarzenia
- Zloty i spotkania
- Modele
- DIY - Zrób to sam
- Actyon/Actyon Sports
- Kyron
- Korando Family do 1995 roku (Isuzu Trooper)
- Korando II (1997 - 2006)
- Korando typu C (2011-2019)
- Korando D (2019 do dzisiaj)
- Musso/Musso Sports (Daewoo) (1993-2005)
- Rexton I/II/W (2003-2016)
- Rexton G4 (2017 - do dzisiaj) / Musso Pickup (2018 - do dzisiaj)
- Rodius
- Tivoli / XLV
- Giełda
- Sprzedam
- Kupię