SSY prądu nie odkrył

Wiec tak naprawde nie trzeba się do nich uczyć mechaniki na nowo. Zakładają że ktos ją wcześniej znał, a nie tylko funkcjonuje jako mechanik wykonując kilkanaście wyuczonych procedur w określonych samochodach jak małpa!!!
Co do części ..... no to już w tym temacie i kilku innych było opisane, załatwia się to tak samo jak do innych samochodów może nie należących do czołówek sprzedarzy, ale istniejących na rynku. Wystarczy umieć używać wyszukiwarki internetowej, lub telefonu. Ew. mieć bardziej ogarniętego sprzedawce który posiada owe umiejętności

Jak narazie najdłużej czekałem na części ( jeśli sam załatwiałem ) to było 3 dni ( razem z przesyłką ).
A jak masz mechanika leniwego intelektualnie któremu nawet nie chce się zastanowić czy teoretyczny problem w jakimś samochodzie jest problemem wynikającym z tego że jest akurat takiej marki, to zmień mechanika, bo ja bym takiemu nawet kosiarki nie powierzył.

Owszem z dostępnością gratów do przeróbek terenowych może nie za bogato, ale ponieważ ta konstrukcja ma potencjał można wiele wymodzić i zobić przyzwoitą dzielną wyprawówkę.