ale czy ja gdzieś napisałem że chce pchać gumę pod budę???? ja się chciałem dowiedzieć jakie śą wymiary tego co oryginalnie tam jest, i ile więcej mozna bez przebudowy samochodu ( znaczy się ukł kierowniczeo przewodów przewodzików pedałów itd...) ale nigdzie nie pisałem że chce wstawiac gumę. Myśle o poliuretanie chce zroić delkatnie 1 cal bodyliftu głównie dla higieny ramy ( to dużo zmienia naprawdę wiem po mojej frotce) Ale muszę wymienić poduszki na nowy zestaw bo moje 2 tylne i jedna przed tylną osią są straszliwie zmęczone (nie wiem co porzednik wyprawiał

) dlatego muszę wiedzić ile cm to ma być w sumie żeby zrobić polibusze. NIe chce zmieniać wiatraka na elektyka, bo wiskoza ma swoje plusy, a po za tym jest taka stara zasada, jak ktoś silnik dostosował i zrobił na wiskozie to tak ma być. Wiec chce zachować wiskoze. zawiecha jest jak nadmieniłem +2 cale IM i tyle mi wystarczy chce załadowąć koła 31 cali bo mam 2 zestawy opon z frotki ( AT i MT) to nie będe musiał kombinować bo już są. To ma być terenowy AUTOBUS do zaangażowanej turystyki, nie przeprawówka.