Witam serdecznie szanowne grono użytkowników Tivoli

, odebrałem nowsze Tivoli 2019 w tygodniu z automatem takie jak chciałem i już myślę nad modyfikacja nagłośnienia lubie posłuchac dobrej muzy w aucie a jednak fabryczne pozostawia wiele do życzenia. W poprzednim Tivoli 2015 wygłuszyłem wszystkie drzwi bagażnik wymieniłem głosniki na inne (Kenwod) jednak na fabrycznym radiu niestety odsłuch nie był jakoś specjalnie powalający , byc może głosniki które zakupiłem nie były najwyższej klasy nie jestem znawcą w tej materii. W związku z tym że pewnie tym Tivolakiem pojeżdże kilka lat chciałbym tą fabrykę poprawić ale juz z lepszym skutkiem niż poprzednio, dlatego mam pytanie.... czy ktoś z Was usprawniał może nagłosnienie w swoim autku, dokładał wzmacniacz , zmieniał głośniki może dokładał subwofer. Chodzi mi o Wasze dośwaidczenia , spostrzeżenia czy wnioski. Po prostu zanim zaczne wydawać pieniądze wolę popytać , może ktoś dotykał juz tematu i może sie wypowiedzieć. Może jest w stanie polecic jakąś firme w Polsce która już robiła jakieś Tivoli.
Z góry dziękuję a za ewentualne pomocne komentarze będę wdzięczny
Dla ciekawych tematu znalazłem coś takiego na YT ;
https://www.youtube.com/watch?v=aIcx57owLBwfilmik fajny ale nic nie jest opisane w zakresie użytych komponentów zabudowy, szukałem modeli tych głośników wzmacniacza czy choćby takiej wiązki do podłaczenia fabrycznego radia ze wzmacniaczem i instalacjom ale ni uja nie kumam tych krzaczków koreańskich
Pozdrawiam wszystkich