Na razie jeszcze subtelne po za podniesionym zawieszeniem ( zestaw IM +2 cale opony BFG AT 31 cali dodatkowy zestaw 3 Ledów po 10 W z tyłu gniazdkami Haka i zewnętrznym gniazem prądu (zrealizowanym również przez gnizado haka) mogącym przenieść 200A to od serii wiele nie odbiega. Ale w za jakiś czas będzie lepiej ( w mojej wyobraźni już są takie cuda że ach.... !)
Ale na razie jest tak:

Tak w środku:

Zwraca uwagę wysmakowane i przemyślane przez właściiele wpasowanie CB radia w deskę :uhm:

Tu moje osobiste centrum sterowania wszechświatem :yes: Czyli panel jachtowy przygotowany do sterowania wszystkim zaplanowanymi przydaśkami elektrycznymi, na razie steruje dodatkowym gniazem prądu na zderzaku, gniazdem w bagażniku, i lempą roboczą z tyłu

to są te 2 gniazda prądowe przeniosłem oryginalne haka na zderzak żeby nie upierdzielić w terenie i dodałem drugie podłączone za pompocą przekaźnika 200A kablem 16 do mojej nowej szyny elektrycznej nie ingerującej w instalacje samochodu Przykręcone do zderzak plastikowego, ale od spodu przykręcone są blaszki inpostu rozdkładające siłę na wiekszą powierzchnie zderzaka i dające solidniejsze mocowanie wkrętom!!!

To jest w/w zestaw 3 ledów 2 robocze 1 dalekosiężny bardzo przyjemną i naprawde w pełni wystarczjącą dawkę światła dają, do cofania w każdych warunkach jak i działań z tyłu auta kiedy potrzeba światłości :gut2:

Z racji że musiołek ma tradycyjną klapę bagażnika (unoszoną ) nie odchylaną na bok lampa robocza po jej otwarciu świeci w niebo wiec od wewnętrznej strony zamontowałem takie cuć o mocy 27 W wystarczy na działania w najbliższej okolicy autka, lub ew. biwakowanie

To coś oczywiście napędza cały ten wehikuł ( diesel 2.9 TD jednostka na licencji mercedesa (podobno 120 koni ) 5 cylindrów rzędówka. Całkiem przyzwoicie sobie daje radę pali ok 9- 10 litrów, jak się go przyciśnie ( na trasie powyżej 110 km/h i z klimą to przekracza 11 l/100km

Jak już robiłem zabawę w elekryka to wypiepszyłem oryginalne klemy zamontowałem szybko rozpinająe z IVECO, a do tego fajne bo mają dodatkowe gwiny do łatwego i cywilizowanego dopinania przydasiek. Tu widoczne podpięcie właśnie mojej szyny elektryznej (ten żólty gruby kabel) po przez bezpiecznik 200A ze sklepu dla ciężarówek

To jest bajzel :zawstydzony: w jakże pojemnym bagażniku :gut2: