Jestem tu nowy i pragnę się przywitać

Jestem właścicielem Musso od ponad 4-ech lat.Jednak jest kilka spraw które trzeba naprawić.
1. Od dłuższego czasu napęd raz mi działał raz nie ...
2. Jak przejadę z 30 km (czyli jak się rozgrzeje) to na wolnych obrotach np. jak stoję na światłach to zaczyna strasznie szarpać silnikiem, nie wiem co jest.Prócz tego zrzęził i inne dziwne jęki wydawał itp.
W końcu postanowiłem znaleźć jakiegoś mechanika który się na tym zna.No i znalazłem 500 km ode mnie ale nic, zarzekał się że to ''drobnostka'' dla niego, że się tylko w Musso specjalizuje więc pojechałem.Pierwsze co zrobił to wymienił teleskop przy silniku czego efektem jest to że nie zrzęzi i cicho się zachowuje.Następnie wymienił sprzęgiełka na ręczne które miał być 100% bezawaryjne i napęd miał się wtedy załączać na 100%.I żeby zlikwidować telepanie na wolnych ten "mechanik" niby wymienił wtrysk i przestawił zapłon.Oprócz tego wymienił w przednim moście łożyska IGIŁKOWE (w co wątpię) i skasował 2,5k pln.Oczywiście wszystko działało jak należy DOPóKI NIE PRZEJECHAłEM 200 KM !!!

Nie wiem co robić, może ktoś miał podobne sytuacje w swoim Musso, może ktoś mógłby udzielić mi jakiejś rady bo na prawde nie wiem co robić, czy go trzymać czy sprzedać