W poniedziałek wieczorem stałem sie szczęśliwym posiadaczem Musso 3,2 B + sekwencja z 1996r. Autko jeżdzi doskonale, trzeba tylko zrobić parę rzeczy w zawieszeniu (mechanik już pracuje)

W związku z tymi pracami miałbym kilka pytań bo na razie moje usilne przeszukiwania internetu i hurtowni motoryzacyjnych nie dały rezultatu a myślę że dla doświadczonych użytkowników odpowiedź na nie będzie banalna.

1. Poprzedni właścicil niestety obniżył!!!! autko - przód na drążkach więc nie problem ale z tyły uciął sprężyny i w tym problem - chciałbym wrócić do oryginalnej wysokości a nigdzie nie mogę znaleźć sprężynek do tyłu czy ktoś mógłby mi polecić jakiś sklep gdzie są , lub od czego pasują, poczytałem forum ale wszystkie info są raczej o podnoszeniu ponad standard a ja raczej nie chciałbym podnosić auta ponad oryginał.
i drugie pytanie mam niestety uszkodzoną osłonę przegubu wewnętrznego i oczywiście nigdzie nie mogę znaleźć tej części - czy są gdzieś dostępne lub z jakiego innego samochodu pasują.
Na razie to tylko te 2 pytania - inne pewnie pojawią się później
Będę bardzo wdzięczny za pomoc bo autko stoi a chciało by się pojeździć