PRZYWITAJMY SIĘ
Tutaj możemy porozmawiać na wszystkie tematy, niekoniecznie związane z motoryzacją
-
Strona 10 z 105
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 105
- Następna
- ROBCIO
- Rusza z kopyta
- Model: Rexton
- Rok produkcji: 2006
- Pojemność silnika: 2700
- Skrzynia biegów: Ręczna
- Gadu-Gadu: 0
Re: PRZYWITAJMY SIĘ
Postautor: ROBCIO » 11 kwie 2010, 13:22
Witam! wlasnie stalem sie posidaczem Ssang Younga MUSSO 2.3+gaz z 1997r. jak na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu i przyjemnosci z jazdy-mam nadzieje ze tak pozostanie.Jestem z wielkopolski z Konina-czy jest ktos z mojego regionu?-POZDRAWIAM!!!!!! 

-
- Nowy użytkownik
- Model: Musso
- Rok produkcji: 2001
- Pojemność silnika: 3200
Postautor: slawoos » 13 kwie 2010, 13:03
Witam. Nie posiadam jeszcze wlasnego Ssaka ale jestem bliski zakupu:) Co prawda nie SsangYonga ale DajEwo ale w sumie to też ta marka.
Planuje kupić Musiaka 3.2 benzynka. ale o tym piszę w oddzielnym temacie.
Witam wszystkich kolegów i mam nadzieję, że będę aktywnym użytkownikiem tego forum( oby tylko nie opisując awarie:( )
Planuje kupić Musiaka 3.2 benzynka. ale o tym piszę w oddzielnym temacie.
Witam wszystkich kolegów i mam nadzieję, że będę aktywnym użytkownikiem tego forum( oby tylko nie opisując awarie:( )
-
- Forumowicz
- Rok produkcji: 1999
- Pojemność silnika: 2900
- Skrzynia biegów: Automatyczna
Postautor: marcinz1 » 09 maja 2010, 21:30
Też Witam wszystkich serdecznie. Przeczytałem CAŁE forum musso
( 6dni )A teraz szukam takiego "prawie Mercedesa"
Jeśli ktoś z Was ma zamiar pozbyć się godnego uwagi egzemplarza to proszę o kontakt. Jeśli kupie Musso to mam nadzieję że będę pomocny na forum, gdyż z Mercedesami mam do czynienia non stop ( taka choroba
) i to nie tylko z tymi z początku alfabetu. Pozdra
wiam

"Ropnioka" lubię za to że NIBY ciężko pali
:):)

-
- Rusza z kopyta
Postautor: kingeny » 13 maja 2010, 22:31
witam serdecznie wczoraj na spółe z ojcem stałem się właściceilem korando 2.9 diesel
właściwie to kupiliśmy to autko bo się nam spodobało i cena była ok rocznik 1999 biały
właściwie to kupiliśmy to autko bo się nam spodobało i cena była ok rocznik 1999 biały
- maverick
- Rusza z kopyta
- Rok produkcji: 1996
- Gadu-Gadu: 9202641
- Kontaktowanie:
Postautor: maverick » 18 maja 2010, 23:52
Pozdrawiam!
Jestem z samiuśkiego Szczecina. Mussiaków tu mało, a ja dołożyłem swojego w kolorze srebrnym. Na razie wszystko gra (oczywiście poza napędem przedniej osi)
Z problemem tym zamierzam sobie jednak szybko poradzić poprzez manualne sprzęgi, jakoś tak w innych autach miałem i nie narzekałem.
Autko to import prywatny z Niemiec, 1998/99 (prod/rejestr) z przebiegiem (potwierdzonym rzetelnie: 160 tkm), 2,9 D - czyli bez turbo, ale mi to nie przeszkadza. Silniczek ślicznie cyka
Może jakieś szczeciniaki wskażą konkretny i sprawdzony warsztat w naszej okolicy.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie!
Jestem z samiuśkiego Szczecina. Mussiaków tu mało, a ja dołożyłem swojego w kolorze srebrnym. Na razie wszystko gra (oczywiście poza napędem przedniej osi)

Z problemem tym zamierzam sobie jednak szybko poradzić poprzez manualne sprzęgi, jakoś tak w innych autach miałem i nie narzekałem.
Autko to import prywatny z Niemiec, 1998/99 (prod/rejestr) z przebiegiem (potwierdzonym rzetelnie: 160 tkm), 2,9 D - czyli bez turbo, ale mi to nie przeszkadza. Silniczek ślicznie cyka

Może jakieś szczeciniaki wskażą konkretny i sprawdzony warsztat w naszej okolicy.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie!
Ostatnio zmieniony 20 maja 2010, 0:42 przez maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gonzo
- Stały bywalec
- Rok produkcji: 2000
Postautor: Gonzo » 19 maja 2010, 12:27
maverick pisze:Jestem z samiuśkiego Szczecina. Mussiaków to mało, a ja dołożyłem swojego w kolorze srebrnym.
Oj jest nas kilku, można by się spotkać jakoś majowo, przy ognisku.
Musso 2000r. - 2,9TD +lift 4" +Bridgestone h/t 31" + zabudowa sypialno-turystyczna - DZIENNIK POKŁADOWY
Zamienię na T4 multivan lub vestfalie
Zamienię na T4 multivan lub vestfalie
- lanmar
- Forumowicz
- Model: Rexton
- Rok produkcji: 2005
- Pojemność silnika: 2700
Postautor: lanmar » 02 cze 2010, 2:54
Marek
Rexton 2005, 2,7xdi
Rexton 2005, 2,7xdi

-
- Nowy użytkownik
- Rok produkcji: 1997
- Pojemność silnika: 2300
Postautor: Sztaba » 17 cze 2010, 21:56
Witam wszystkich od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem musso narazie jest dobrze .
Czy jest moze ktos z Gorzowa Wlkp. lub okolic
Czy jest moze ktos z Gorzowa Wlkp. lub okolic
- martincore
- Nowy użytkownik
- Rok produkcji: 2000
- Gadu-Gadu: 8812886
Postautor: martincore » 25 lip 2010, 15:12
witam wszystkich. trochę zmieniłem kolejność w postach, ale cóż - siła wyższa. czas się w końcu przywitać.
kupiłem w końcu wymarzonego musso 2,9tdi z 2000r. auto zrobione już przez daewoo. kolor srebrny. ostatnio pojawiły się drobne kłopoty, ale o tym w odpowiednim dziale. pzdr wszystkich i do poczytania
kupiłem w końcu wymarzonego musso 2,9tdi z 2000r. auto zrobione już przez daewoo. kolor srebrny. ostatnio pojawiły się drobne kłopoty, ale o tym w odpowiednim dziale. pzdr wszystkich i do poczytania
-
- Forumowicz
- Rok produkcji: 2002
Postautor: sylwek » 08 sie 2010, 9:01
Witam wszystkich.Jestem od września 2009 posiadaczem Musso 2,9 TD. rok prod.2002.
- krzychu
- Stały bywalec
- Pojemność silnika: 2874
Postautor: krzychu » 08 sie 2010, 11:51

Ułatwi to kontakt miedzy klubowiczami oraz organizowanie spotkań klubowych.
Może jest Was 15 w okolicy 20km i nawet o tym nie wiecie

Teoria jest wtedy, kiedy wszystko wiemy, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa i nikt nie wie dlaczego.
My łączymy teorię z praktyką.
Nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.
Zapraszam na mojego chomika

hasło: musso
-
- Nowy użytkownik
- Model: Korando
Postautor: gzegorz2 » 09 sie 2010, 13:16
Witam Klubowiczów ssangyunga.Jestem tu nowy,ale będę tu częsciej zaglądał
Jestem posiadaczem (od niedawna)korando 2,3 TD.I chciałbym usłyszeć zdanie miłośników tej marki czy zrobiłem dobrze kupując korańca.Ale namówił mnie do tego zakupu znajomy.Słucham opini.Pozdrowionka

-
- Nowy użytkownik
- Gadu-Gadu: 19040572
Postautor: Cez » 11 sie 2010, 21:20
Witam wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam.
Jestem właścicielem srebrnego Mussorożca od prawie trzech lat. Moje cudo to rzeczywiście jakieś cudo 2,3 TD, rocznik 1999, ale jeszcze Ssak. Na jego silnik mówią "kaczka". Podobno z Francyji sprowadzone. Czasami gdy szukam jakiejś części słyszę: " nie ma takiego modelu". Już się przyzwyczaiłem.
Kupiłem mojego Muśka, bo miałem dosyć poprzednich "kurdupli" (przepraszam jeżeli ktoś się próbuje obrazić). Teraz otwieram tylna klapę i pozwalam rodzince ładować sobie wszystko co zdołają udźwignąć i niech ładują. Jak będzie im mało to mam hak a i przyczepka się znajdzie. Rowery oddzielnie ,na platformie, na haku. Co jeszcze ciekawego? Jestem z niego zadowolony !!!
Od kilku lat "penetruję" sobie Roztocze ( mieszkam w Lublinie to i mam dość blisko) wraz z grupą Przyjaciół zrzeszonych w "Grupie Turystycznej Roztocze" i traktuję mojego Przyjaciela Muśka jako samochód ... wyprawowy, ale i przeprawowo czasami się sprawdza. Unikamy utartych szlaków i znanych szerokiej publiczności miejsc. Jest zawsze gotowy do wyprawy: namiot, śpiwory, kuchenka, naczynia, ubrania na zmianę, jakieś żarełko, siekierki, latarki, szperacz, maczeta, linki ... zimową porą także.
Pozdrawiam raz jeszcze i mam nadzieje, że się ... wtopię w Wasze/Nasze forum. Cez.
Jestem właścicielem srebrnego Mussorożca od prawie trzech lat. Moje cudo to rzeczywiście jakieś cudo 2,3 TD, rocznik 1999, ale jeszcze Ssak. Na jego silnik mówią "kaczka". Podobno z Francyji sprowadzone. Czasami gdy szukam jakiejś części słyszę: " nie ma takiego modelu". Już się przyzwyczaiłem.
Kupiłem mojego Muśka, bo miałem dosyć poprzednich "kurdupli" (przepraszam jeżeli ktoś się próbuje obrazić). Teraz otwieram tylna klapę i pozwalam rodzince ładować sobie wszystko co zdołają udźwignąć i niech ładują. Jak będzie im mało to mam hak a i przyczepka się znajdzie. Rowery oddzielnie ,na platformie, na haku. Co jeszcze ciekawego? Jestem z niego zadowolony !!!
Od kilku lat "penetruję" sobie Roztocze ( mieszkam w Lublinie to i mam dość blisko) wraz z grupą Przyjaciół zrzeszonych w "Grupie Turystycznej Roztocze" i traktuję mojego Przyjaciela Muśka jako samochód ... wyprawowy, ale i przeprawowo czasami się sprawdza. Unikamy utartych szlaków i znanych szerokiej publiczności miejsc. Jest zawsze gotowy do wyprawy: namiot, śpiwory, kuchenka, naczynia, ubrania na zmianę, jakieś żarełko, siekierki, latarki, szperacz, maczeta, linki ... zimową porą także.
Pozdrawiam raz jeszcze i mam nadzieje, że się ... wtopię w Wasze/Nasze forum. Cez.
-
Strona 10 z 105
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 105
- Następna
Przejdź do
- Ogólne
- O wszystkim
- Nasze auta
- Warsztaty
- Przed zakupem
- Wątki do usunięcia
- Wydarzenia
- Zloty i spotkania
- Modele
- DIY - Zrób to sam
- Actyon/Actyon Sports
- Kyron
- Korando Family do 1995 roku (Isuzu Trooper)
- Korando II (1997 - 2006)
- Korando typu C (2011-2019)
- Korando D (2019 do dzisiaj)
- Musso/Musso Sports (Daewoo) (1993-2005)
- Rexton I/II/W (2003-2016)
- Rexton G4 (2017 - do dzisiaj) / Musso Pickup (2018 - do dzisiaj)
- Rodius
- Tivoli / XLV
- Giełda
- Sprzedam
- Kupię