Unimart, wiem, że wszystko macie już u was kupowałem klocki, uszczelniacze, przedniego napędu filtry itd podałbym bym vin ale dowód jest w warsztacie, ale macie już mój vin może po nipie fakturę się odnajdzie to bym zamówił 9121685088 to jest rex I 2005 w opisie profilu to błąd muszę to zmienić autko jest z 2004

niedawno zmieniałem olej w tylnej i przedniej gruszce lałem własnie 80w90 i po tej wymianie zaczęło kapać a teraz się leje, w specufikacji pojazdu znalazłem, że do tylnej ma wejść 2,4L i tyle wlałem, może za dużo i i jakieś ciśnienie się zrobiło

Nieważne jak jutro pracujecie to zadzwonie i zamówię. Ogólnie dzisiaj dzwonił Szpec i mnie rozje*ał na łopatki z kosztem tej naprawy... okazało się, że wizualnie te pierwsze wyglądały dobrze ale dzisiaj jak wyjęli wszystkie to zaczęli sprawdzać i ogólnie lipa... Zakres kosztu naprawy sztuki miał być 450-750 PLN wczoraj mówił, że chyba będzie po 450, dzisiaj się okazało, że żaden nie ma dawki i że cztery będą po 750 a jeden w ogóle miał uszkodzony korpus i za niego 1000 i QURDE 6000,- brutto całość

FUCK

Normalnie szok. Ja się spodziewałem, że trochę mniej... No nic, nie mam wyboru, waszym zdaniem to dużo czy mało? Czy ta robocizna wyjęcia jest warta 2000

bo tak by to wyglądało, w sumie w rozmowie z szefem 750 miał być max za sztukę w extremalnym przypadku, dzisiaj zadzwonił do mnie majster i mi taki koszt powiedział, z szefem będę się targował raczej. We Wrocławiu znalazłem po 400 wymianę zaworka z nadaniem kodu na oryginale delphi, co więc więcej mogli zrobić oni, że aż tyle. A może tak to ma kosztować? Co sądzicie

Mam jeszcze movano 2,5 cdti i chyba coś z wtryskami bo zimą ciężko pali pomimo nowych świec, chciałem pojechać tam busem z kolegą, żeby mi zobaczyli do tego busa, może naprawili od razu bo tam łatwo wyjąć, ale jak mi krzykną za busa 6000 to ja dziękuję, przemęczę się, zimą pod kołdrą będę trzymał, albo w salonie zaparkuję

W poniedziałek wszystko się wyjaśni, opiszę jak sprawy będą wyglądały ostatecznie.
P.S Nie wiem czy stan mojego licznika jest oryginalny, przyjechał z Danii może jakoś to sprawdzę po weekendzie.
P.S2 Rex się sypie, przede mną jeszcze remont zawieszenia najprawdopodobniej, pączki nad przednią szybą powychodziły, za te pieniądze miałbym dwie vectry C na gaz, jeździł za pół darmo i walił wszystko w cyc

ale rexton to rexton