chce kupić Rextona 2 2008 rok 90tyś przebiegu silnik 2700 187 km
Jak z awaryjnością silnika i słynną kontrolką check eangine
jak z napedem 4x4 i jego awariami
oraz jak z awariami pomp wtryskowych - czy polecacie ten model i czy poprawiono błędy poprzedniego silnika 270
Rexton 2 2008r
SsangYong Rexton flagowy SUV marki, produkowany od 2003 do 2016 roku - znany i lubiany przez wszystkich. Tutaj znajdziecie wszelkie informacje na jego temat
-
- Rusza z kopyta
- Model: Rexton
- Rok produkcji: 2004
- Pojemność silnika: 2700
- Gadu-Gadu: 5577755
Re: Rexton 2 2008r
Postautor: YARUL » 12 wrz 2011, 11:32
Stanowczo TAK.
Awarie napędu 4x4 zdarzają się bardzo rzadko.
Co do "słynnej " kontrolki Check engine to się zdarzają , ale wydaje mi się ,że nie częściej niż w innych pojazdach, a jeśli się zapala to raczej z błahych powodów( mam nadzieję ,że i u mnie:))
Co do samego modelu Rexton to kupuj śmiało, samochód jest po prostu kolokwialnie mówiąc dobry. W środku bardzo dużo miejsca i komfortowo się jeździ a i spalanie w normach ekonomii się mieści jak na takie duże autko ( u mnie do tej pory - w jeździe do 120 km/h oscylowało w granicach 9l/ 100km).
Sama stylistyka auta przyczynia się do stwierdzeń "osób trzecich " że wygląda na droższy niż w rzeczywistości jest
.
Auto godne stanowczego polecenia.
No i nowego forumowicza zyskamy .
POZDRAWIAM
Awarie napędu 4x4 zdarzają się bardzo rzadko.
Co do "słynnej " kontrolki Check engine to się zdarzają , ale wydaje mi się ,że nie częściej niż w innych pojazdach, a jeśli się zapala to raczej z błahych powodów( mam nadzieję ,że i u mnie:))
Co do samego modelu Rexton to kupuj śmiało, samochód jest po prostu kolokwialnie mówiąc dobry. W środku bardzo dużo miejsca i komfortowo się jeździ a i spalanie w normach ekonomii się mieści jak na takie duże autko ( u mnie do tej pory - w jeździe do 120 km/h oscylowało w granicach 9l/ 100km).
Sama stylistyka auta przyczynia się do stwierdzeń "osób trzecich " że wygląda na droższy niż w rzeczywistości jest

Auto godne stanowczego polecenia.
No i nowego forumowicza zyskamy .
POZDRAWIAM
Wróć do „Rexton I/II/W (2003-2016)”
Przejdź do
- Ogólne
- O wszystkim
- Nasze auta
- Warsztaty
- Przed zakupem
- Wątki do usunięcia
- Wydarzenia
- Zloty i spotkania
- Modele
- DIY - Zrób to sam
- Actyon/Actyon Sports
- Kyron
- Korando Family do 1995 roku (Isuzu Trooper)
- Korando II (1997 - 2006)
- Korando typu C (2011-2019)
- Korando D (2019 do dzisiaj)
- Musso/Musso Sports (Daewoo) (1993-2005)
- Rexton I/II/W (2003-2016)
- Rexton G4 (2017 - do dzisiaj) / Musso Pickup (2018 - do dzisiaj)
- Rodius
- Tivoli / XLV
- Giełda
- Sprzedam
- Kupię